Gode ideer til din stil

Ungdommens stil har altid været skiftende med forskellige tendenser og mode. I dag er der både kommet nye mærker til, der hitter, men en del ældre klassiske mærker vinder også stadig indpas i såvel herre- som kvindemode.

Et look, der dur

Et udtryk, der har været populært i flere årtier, er blandt andet inspireret af skater- og hiphop-miljøet. Her er baggy bukser, hættetrøjer og kasketter populære. Dette har både kvinde- og herremoden været influeret af gennem mange år, hvor kendte som ukendte mærker har sat deres præg på det. Det er altså et look, der bliver ved med at være populært blandt ungdommen, og meget af det trækker referencer til både fortid og fremtid i mønstre, logoer og motiver. Så uanset om du er meget betaget af skaterkulturen eller blot ønsker nogle fede og holdbare items, så se udvalget her og bliv inspireret til et look, der dur.

Vælg komfortabelt

Meget apropos tøj, der dur og baggy mode, så er det ofte et sikkert og holdbart valg at vælge efter komfort. Tøj der er behageligt og rart at have på, holder ofte længere tid. Udtrykket bliver også meget ungdommeligt, idet det ikke fremstår så stift og formelt. Man kan dog altid justere på sammensætning, alt efter hvad man skal til. Endnu en fordel ved det komfortable tøj er også, at hvis man endelig skulle blive træt af udtrykket på det, så kan det altid bruges som det tøj, man slapper af i derhjemme. På den måde er det altså en fornuftig tilgang at have i sin shopping af nyt tøj.

Udforsk din stil

Ungdommen har altid udforsket deres stil og søgt grænser gennem tøjstilen. Uagtet om du finder din endelige stil eller prøver noget nyt igen efter en måned, så er det fornuftigt at gøre sig overvejelser om både funktionalitet og holdbarhed. Herved undgår du også de værste fejlkøb.