Strik bluser bør være en del af enhver garderobe

Strik bluser bør være en del af enhver garderobe. Det er i hvert fald vores opfattelse. Vi har i mange år specialiseret os i produktion og design af strik til kvinder, og vi er meget stolte af vores fortsatte danske strikkefabrik, hvor størstedelen af vores strik bliver fremstillet. Uanset om du er til en pullover, strikbluse eller sweater, kan vi ikke undgå at bemærke, at det (næsten) altid er en fast bestanddel af garderoben – uanset årstiden. Vi mener, at strik skal holde i flere sæsoner, og derfor fokuserer vi på at lave strik i høj kvalitet. Derfor synes vi også, at det er vigtigt, at en klassisk strikpullover udstråler tidløshed og ubesværet stil. I vores strik-kollektion finder du alt fra hverdagstrøjer til mere pæne bluser, alle lavet af de blødeste materialer. Vi elsker at se, hvordan vores kunder styler deres strik bluser, så glem ikke at tagge os på dine billeder.

En af de gode ting ved strik er at du ikke behøver at gå på kompromis

En af de gode ting ved strik er, at du ikke behøver at gå på kompromis med stilen – en strikpullover passer til alt. Smid den hurtigt og nemt over en skjorte, og lad skjortekraven komme til syne, hvis du går efter et klassisk og moderne look. Men hvis du vil skabe et look, der emmer af skandinavisk hygge, kan du bære en stor oversized strikpullover i vinterkulden. Hvis du køber nogle lange strikkede trøjer, kan du nemt bære dem som kjoler, hvortil du passende kan bære den med et par lækre, varme strømpebukser – og dermed opnå et mere feminint look. Uanset hvilken vej du vælger, så husk, at strik altid skal få dig til at føle dig komfortabel og stilfuld på samme tid.

Køb en strik bluser og få en kanon service

Hos Skovhuus-Strik tager vi vores service og levering meget alvorligt. Vi ønsker kun at vores service skal være i top og vores levering skal være hurtig. Vi gør alt for at give vores kunder det bedste, og netop derfor står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan være helt sikker på at få det rigtige strik hjem. Så hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af strik eller bare noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på 96 26 80 25, eller du kan skrive en mail til dem. Vi sætter en ære i at yde god service og hurtig levering, så du kan altid være sikker på, at du får det, du har brug for hos os.