Strik dig ind i foråret med yndige farver

Når foråret trænger sig på, er det pludselig ved at være sæson til solbriller, færre lag og luftigere trøjer. De tunge vintersweatre skal skiftes ud, men du kan trods alt få lov til at beholde strikken med et lettere garn. Der findes en hel verden at gå på opdagelse i, når det kommer til garn, strik, opskrifter, strikkepinde og alt, hvad der ellers hører med. Du behøver bestemt heller ikke at være ekspert i at strikke, der er nemlig masser af begyndervenlige opskrifter, så du kan hoppe med på bølgen.

Under coronanedlukningen fik mange danskere en særlig forkærlighed for strikning. Håndværket kræver tid, fokus og opmærksomhed, og lige netop dét er med til at gøre det elskværdigt. Der er noget helt særligt over at forære en gave til nogen, som man har strikket i sit ansigts sved. Det skinner tydeligt igennem, når der er blevet lagt ekstra sjæl og kærlighed i noget. Find fine bud på forårsstrik og brug Filcolana garn til at realisere dine fantastiske strikke-idéer.

Lækkert Filcolana garn til den kræsne strikker

Hvis du er en avanceret strikker, og har kastet dig ud i nogle vovede projekter, sætter du garanteret pris på ordentligt garn. Det kan mærkes helt ned til fingerspidserne, når du bruger kvalitetsgarn, da garnet ikke trevler eller kradser på samme måde, som nogle af de billigere alternativer kan komme til. Filcolana garn er til den kræsne strikker, der sætter pris på kvalitetsuld, som kommer i et væld af tidens mest moderne farver.

Disse uldtyper udbyder det anerkendte Filcolana garn:

  • Uldgarn – især Arwetta, Saga
  • Naturgarn
  • Kunstfibergarn
  • Bomuldsgarn
  • Strømpegarn
  • Lammeuld
  • Mohair/silkegarn

Alle garntyper fra Filcolana er af højeste kvalitet og kommer i en bred vifte af farver, så du er sikker på at finde noget, der falder i din smag. Bestiller du Filcolana garn for over 499,-, får du desuden fri fragt.

Gode idéer til dit næste strikkeprojekt

Der er en hel masse at give sig i kast med, når du har færdiggjort dit forrige strikkeprojekt. Har du lidt svært ved at finde ud af, hvad du mon skal starte på nu, finder du gode råd hos Maskefabrikkens online garnbutik. Her finder du gode opskrifter, der altid rammer plet på tidens tendenser, og inspirerer til de smukkeste forårsbluser i glade farver.

Filcolana garn er enormt anerkendt indenfor garnproduktion, hvor særligt Arwetta uldet er populært. Det består af 80% merino og 20% nylon. Med det bløde og behagelige Arwetta garn kan du strikke alt fra babytøj til sjaler, strømper, tørklæder og andre ‘bløde pakker’. Gå på opdagelse i Maskefabrikkens flotte udvalg og lad dig inspirere til forårsstrikken.